Heren 1 van Irene haalt alles uit de kast in de driekamp. (foto Ronald van Gilst)

Volleybal Irene Heren 1 boekt belangrijke zege

Zaterdag 12 september speelde Irene Heren 1 een driekamp in de eerste ronde in de nationale bekercompetitie. In sporthal Kees Boeke in Bilthoven ontving Irene Flash Veendam uit het verre Groningen en Volga uit het Gelderse Gaanderen. Alleen de winnaar van de driekamp gaat door naar de volgende ronde in de bekercompetitie.

Na een matige start in de eerste wedstrijd tegen Flash Veendam, wisten de mannen van Irene zich, onder leiding van de nieuwe coach Ralph Sap, terug in de wedstrijd te knokken. Uiteindelijk won Irene toch nog overtuigend met 3-1. De overwinning in de tweede wedstrijd tegen Volga was zwaar bevochten, maar uiteindelijk trok Irene weer aan het langste eind en wonnen de Biltse mannen met 3-1. Irene gaat door naar de volgende ronde van de nationale beker, die op een nader te bepalen datum gespeeld wordt.

Zaterdag 19 september start de reguliere competitie van Irene volleybal met voor Heren 1 in de 2e divisie een uitwedstrijd in Rijswijk tegen Inter Rijswijk.