Gratis proeflessen bij 2Move

Algemeen Sport

Bij 2Move biedt een breed lesaanbod voor zowel jeugd als volwassenen waarbij de laatste trends gevolgd worden. Zo is er dit seizoen Zumba Toning, Pilates, Hiphop en Urban Dance en voor de allerkleinsten is er peuter- of kleuterdans.

Een Zumba-les is een van de leukste manier om je conditie te verbeteren. Zumba Toning gaat nog een stapje verder: je traint je lichaam extra door gewichten (Toning sticks) te gebruiken. Toning sticks zijn lichte gewichten gevuld met zand. Als je de sticks gebruikt, word je workout intensiever. Daardoor vorm en verstevig je je spieren meer. Urban dance is een verzamelnaam voor dansvormen die ontstaan zijn op straat. Een urban dance choreografie levert gave dancemoves met een mix van hiphop, streetdance en house. Maar ook andere stijlen komen er in voor zoals, poppin, locking, dance hall enz. In de danslessen leer je op een speelse manier wat je allemaal kunt en dat is vaak meer dan je denkt.

Theaterles
Vind je toneelspelen, zingen en dansen leuk, dan wordt het nog leuker als je dat samen doet met andere kinderen die daar ook zoveel plezier in hebben. Bij 2Move hoeve je geen audities te doen, je mag 2 proeflessen volgen en als je het leuk vindt, schrijf je je in.

In de lessen spel leer je improviseren, samenspelen en spreken op het toneel. Je leert ook hoe een personage loopt, spreekt en beweegt en in de hogere groepen leer je over monologen en dialogen. Aan het einde van het seizoen sta jij op het toneel en kunnen je ouders, broertjes en zusjes naar je komen kijken!  

Kijk voor meer informatie op www.2movemaartensdijk.nl