Koor Valsch en Gemeen
Koor Valsch en Gemeen

Zang- en musicalmuziek op Beerschoten

Algemeen Muziek

Zondag 6 september kan er tijdens het laatste Zomerconcert van dit seizoen geluisterd worden naar zang- en musicalmuziek van Valsch & Gemeen. Dit A Capellakoor treedt voor de pauze op met bekende meest Nederlandse liederen zonder instrumentale begeleiding. Het koor zingt vier- of vijfstemmig op geheel eigen wijze o.l.v. de enthousiaste dirigente Mariëlle Hinzen. Na een pauze treedt het Groot Harmonie Orkest van de Koninklijke Biltse Harmonie op met bekende musicalnummers waaronder Soldaat van Oranje, Sound of Music; Abba en Celebration.

Het concert vindt plaats van 14.00 tot 16.00u op het gazon achter paviljoen Beerschoten, Holle Bilt 6a, 3732 HM De Bilt. De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Toegang is gratis (vrijwillige bijdrage).

Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar de Immanuëlkerk, Soestdijkseweg Zuid 49, 3732 HD De Bilt. Voor inlichtingen over de concerten; aanmelding voor optredens en informatie: tel. 06-51229733 of op de website: www.zomerconcertendebilt.nl