De Weathertown Bigband speelt op Beerschoten.
De Weathertown Bigband speelt op Beerschoten.

Muziek op Beerschoten

Algemeen Kunst & Cultuur

Op zondag 23 augustus wordt tijdens het Zomerconcert Tangomuziek gebracht. Trio Torno Tango treedt op van 14.00 tot 14.45 uur. Het trio bestaat uit de bekende Biltse zangeres Marlies Gadellaa begeleidt door de gitaristen Jan Willem Dubbeldam en Dick Hermsen.

Het gehele zomerconcert vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur incl. pauze op het gazon achter paviljoen Beerschoten, Holle Bilt 6a, De Bilt. Na de pauze van 15.15 tot 16.00 uur is er een optreden van de Weathertown Bigband van de Koninklijke Biltse Harmonie o.l.v. Marc van den Bosch met een swingend repertoire.

De concerten worden georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt i.s.m. Stichting Het Utrechts Landschap. Consumpties en ijs verkrijgbaar, stoelen aanwezig en de toegang is gratis (vrijwillige bijdrage). Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar de Immanuëlkerk, Soestdijkseweg Zuid 49, De Bilt. Het laatste concert van het seizoen vindt plaats op zondag 6 september m.m.v. het koor Valsch en Gemeen en het Groot Harmonie Orkest KBH. Zie ook www.zomerconcertendebilt.nl