Vakantie-Bijbel-feest 2014
Vakantie-Bijbel-feest 2014

Vakantie BijbelFeest in De Bilt

Algemeen Jeugd

Op 19 en 20 augustus vinden rondom De Dorpskerk in De Bilt weer het Vakantie-Bijbel-Feest (VBF) en de Zomer-Jeugd-2-Daagse (ZJ2D) plaats. Dit zijn twee gratis dagen voor alle kinderen/jongeren uit De Bilt en omstreken. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom De Voorhof, Burgemeester de Withstraat 29a De Bilt.

Het VBF is voor kinderen in de basisschoolleeftijd (4-12 jaar). Het VBF begint beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur.; eten is inbegrepen. Het thema dit jaar is 'De Bouwplaats'; rondom dit thema worden er 2 te gekke dagen georganiseerd, met muziek, toneel, knutselwerkjes, spelen en veel gezelligheid.

Tot 16 jaar
De ZJ2D is voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar en is 's avonds. Hier wordt het thema 'De bouwplaats' aangepakt aan de hand van sport, spel, stellingen en een hoop gezelligheid. De eerste avond begint om 18.00 uur; deze avond is de aftrap. Vooraf is er een stevige fastfood-snack (salade ook aanwezig). De tweede avond begint om 20.30 uur en wordt afgesloten met een gaaf bosspel in het donker.