Logo vierklank.nl
De Bunnikseweg werd in 1918 nog niet onderbroken door de rondweg.  Dit gedeelte van de Bunnikseweg werd ook wel de Hillebrandseweg genoemd. Later is de straatnaam van dit gedeelte van de Bunnikseweg gewijzigd in Kapelweg.
De Bunnikseweg werd in 1918 nog niet onderbroken door de rondweg. Dit gedeelte van de Bunnikseweg werd ook wel de Hillebrandseweg genoemd. Later is de straatnaam van dit gedeelte van de Bunnikseweg gewijzigd in Kapelweg.
Historie

Toen en Nu

'Toen en Nu' was de naam van de tentoonstelling van de Historische Kring D' Oude School, die in april 2012 te zien was bij WVT aan de Talinglaan in Bilthoven. Meer dan zevenhonderd bezoekers genoten van de veelal scherpe contrasten tussen de oude beelden en de actuele situatue op dezelfde locatie.

Later zijn selecties uit dit tentoonstellingsmateriaal op een wandeling langs woon- en zorgcentra in De Bilt en Bilthoven geweest. Een van de tentoongestelde situaties was die van de huidige Kapelweg.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>