Groep 7 oefent alvast met groep 1 en 2
Groep 7 oefent alvast met groep 1 en 2

Sponsorloop op de Martin Luther King-school

Algemeen Jeugd

Het schoolplein van basisschool Martin Luther King in Maartensdijk is een beetje saai. Het plein is een unieke plaats in het dorp, waar veel kinderen kunnen spelen en ook buiten schooluren om wordt het plein veelvuldig gebruikt.

door Henk van de Bunt

Vandaar dat de school een verzoek heeft gedaan bij de gemeente De Bilt om het plein gezelliger en aantrekkelijker te maken door één, of meerdere speeltoestellen op het plein te realiseren. De school levert een bijdrage in de kosten.

Kostbaar
Op basis van geldende veiligheidsnormen is een speeltoestel behoorlijk kostbaar. Om een bijdrage te kunnen leveren heeft de oudervereniging van de Martin Luther Kingschool op 10 juli een sponsorloop georganiseerd voor een nieuw speeltoestel. Hiervoor gaan alle groepen van de Martin Luther Kingschool met een sponsorformulier langs de deuren bij buren, vrienden en familie. De sponsorloop is op het plein van de school en daar zal een parcours worden afgelegd. De groepen worden verdeeld en er wordt vanaf 9.30 uur door  de allerkleinsten gestart, omstreeks 11.30 uur zullen de laatste groepen de finish passeren en kan de opbrengst bekend worden gemaakt