Logo vierklank.nl

Vakantie Boeddhaweek

Van 17 t/m 21 augustus organiseert Stichting Bodhisattva een vakantie-boedha-week: vijf prachtige dagen met als thema de werking van de mannelijke en vrouwelijke energie in je spirituele kleed.

Door de werking van de mannelijke en de vrouwelijke energie in jezelf te herkennen en deze door middel van eenvoudige (loop)meditaties, klankschalen en yogaoefeningen te harmoniseren kan je deze krachtbron in jezelf wakker maken en zuiveren. Zo wordt je van binnenuit open, zacht en krachtig.

Dieper niveau
Als het weer het toelaat worden de ervaringen in een natuurlijke omgeving verfijnd. er staat o.a. een roeitocht op het programma, een uitje naar de duinen en het maken van een zandmandala.

Deze week is bedoeld als een echte vakantieweek waarin je op een dieper niveau kennismaakt met wie je werkelijk bent. Iedereen kan aan deze week deelnemen, ook zij die nog niet eerder met het Boeddhisme in aanraking zijn geweest.

De yogalessen worden verzorgd door Annette C. Paulich, de catering door Annie Dijkstra en de filosofie en verdere activiteiten staan o.l.v. Dorien Quik voorzitter van de stichting Bodhisattva. Op de website méér over deze week: www.stichtingbodhisattva.eu

Meer berichten