Afbeelding

Topkids opent Ontdekkings-BSO

Algemeen

Vanaf het nieuwe schooljaar hoeven de kinderen in Maartensdijk zich nooit meer te vervelen na schooltijd. Topkids Kinderopvang komt namelijk met een nieuw concept: de Ontdekkings-BSO.

Op deze nieuwe BSO zijn alle schoolkinderen uit Maartensdijk welkom om mee te doen met het uitdagende programma dat Topkids aanbiedt. Iedere maand worden er verschillende workshops aangeboden vanuit een ander thema. Thema's over bijvoorbeeld sport, creativiteit, natuur, techniek, musical, muziek en koken. 'Wij vinden het belangrijk dat kinderen iets te kiezen hebben en uitgedaagd worden om hun interesses te verbreden', aldus Gilbert en Mirella Saffrie, eigenaren van Topkids. 'Wij hebben zelf drie kinderen op school zitten in Maartensdijk en wij zien wat een mogelijkheden er liggen om iets neer te zetten wat echt toegevoegde waarde heeft in het dorp'.

Voor en na
Niet alleen na schooltijd kunnen de kinderen bij Topkids terecht; er wordt ook voorschoolse opvang aangeboden. Gilbert: 'Voorschoolse opvang wordt nog niet aangeboden in Maartensdijk. Toch zijn er veel ouders, die 's ochtend al vroeg de deur uit moeten. Daar helpen wij graag bij'. De BSO wordt gevestigd in de Martin Luther Kingschool aan de Nachtegaallaan 38, maar is er natuurlijk ook voor kinderen van de andere scholen in Maartensdijk. De workshops die worden aangeboden zijn gratis voor alle kinderen die aangemeld zijn bij de BSO. 'Bij Topkids bieden we verschillende opvangmogelijkheden aan, aangezien we het belangrijk vinden om de opvang zoveel mogelijk op behoefte af te stemmen'. 

!