Bilthoven's Got Talent

Algemeen

Op vrijdag 12 juni organiseert Rotary Groot Bilthoven 'Bilthoven's Got Talent', een talentenshow voor kinderen van 8 tot 16 jaar uit De Bilt/Bilthoven. De talentenshow wordt gehouden voor het gemeentehuis van De Bilt in een grote feestelijke tent. Er worden 10 optredens opgevoerd; de deelnemers komen van verschillende dans-, muziek-, lagere- en middelbare scholen in De Bilt. 

De start is vrijdagavond op 12 juni om 19.00 en de talentenshow zal om 22.00 afgelopen zijn. Aansluitend zal er nog live muziek zijn. De entree is gratis en jongeren zijn van harte welkom om te komen kijken. Vorig jaar was het tevens een groot succes; de 9-jarige Isis Bendel van de Julianaschool heeft vorig jaar de eerste versie van Bilthoven's Got Talent gewonnen, met het liedje 'Beggin'.

Dit evenement valt samen met de fundraiser 'Act Now', welke de dag erna wordt georganiseerd. Dit jaar komt de opbrengst ten goede van Hospice Demeter, Maxima Manege, Sport Helpt en Handje Helpen. De winnaar van de talentenshow zal de avond van de fundraiser tevens optreden. 
(Mark van Binsbergen)