Nooit te oud om te groeien

zaterdag 18 mei 2024 14:00 tot 16:00

Ook deze maand is er in De Bilt weer een zingevingsbijeenkomst voor senioren. Centrum voor Levensvragen Zuidoost-Utrecht organiseert deze reflectieve gesprekken in samenwerking met MENS. Waarbij ervaren gespreksbegeleiders een welkome sfeer creëren.

De inhoudelijke dialogen tussen de deelnemers blijken aan een grote behoefte te voldoen. Zo is een vertrouwde plek ontstaan waar levenservaringen en inzichten met leeftijdsgenoten kunnen worden gedeeld. Rond een tafel waar mensen vanuit hun hart mogen spreken en het gevoel krijgen dat er echt naar ze geluisterd wordt.

Het thema voor het komende gesprek is: ‘Kunst’.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 mei bij MENS, Molenkamp 60 in De Bilt, van 14:00-16:00 uur. Inloop vanaf 13:45 uur met een kopje thee. 

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, net als een vrijwillige bijdrage na afloop. Aanmelding kan via jannie@zininutrecht.nu of telefonisch: (06) 39545159.