Schapen scheren weer om 10 uur, een jaarlijks feest
Schapen scheren weer om 10 uur, een jaarlijks feest Foto: Lentemarkt Maartensdijk

Lentemarkt en schapen scheren en brandweerdemonstratie in Maartensdijk bij zorgboerderij

zaterdag 20 april 2024 10:00 tot 15:30

Op zaterdag 20 april 2024 organiseert commissie Oost-Europa uit Maartensdijk in samenwerking met zorgboerderij Nieuw Toutenburg weer een editie van de Lentemarkt van 10.00 tot 15.30 uur. Iedereen van harte welkom!

De opbrengst van de Lentemarkt komt dankzij onze sponsoren ten goede aan de (nood)hulp die stichting H.C.R. in Bacau (Roemenië) via allerlei mooie projecten verleent aan hulpbehoevenden (zowel aan kinderen en hun families als aan ouderen). Zie ook de website www.lentemarktonline.nl voor meer informatie. 

De Lentemarkt is vanaf 10 uur geopend. Om 10 uur begint ook het jaarlijkse schapen scheren, een feest om te zien!

De brandweer van Maartensdijk is de hele dag aanwezig op de Lentemarkt met activiteiten en geeft om 14 uur nog een demonstratie/brandoefening op het terrein van de buren (achter Dorpsweg 91). 

Op de Lentemarkt presenteren zich diverse (landelijke) bedrijven uit de wijde omtrek met een veelheid aan producten. Daarnaast is er weer genoeg te zien, te koop en te doen op de Lentemarkt: pasgeboren lammetjes en allerlei andere dieren, een ritje op een pony, springkussen, allerlei (natuur)knutselactiviteiten, educatiekramen, kraantje besturen voor kinderen, demonstraties oude ambachten, leuke gevarieerde kramen met van alles wat en lekkere catering. 

U bent van harte welkom op zaterdag 20 april op het terrein van zorgboerderij Nieuw Toutenburg (Dorpsweg 85) in Maartensdijk.

Datum: zaterdag 20 april 2024. 

Tijd: 10:00 – 15:30 uur 

Locatie: zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 Maartensdijk