plantjesmarkt Groei en Bloei bij WVT
plantjesmarkt Groei en Bloei bij WVT Foto: joke schreuder

Lentekriebels, kom dan naar de G&B Plantjesmarkt.

zaterdag 20 april 2024 11:00 tot 14:00

Lentekriebels, zin in de tuin, kom dan naar de G&B Plantjesmarkt.

Een gezellige tuin in de zomer begint in het voorjaar. Maar ja hoe kom je aan leuke, betaalbare planten en met wie kun je even sparren over wat te doen met die kwijnende struik! 

Het antwoord is kom op zaterdag 20 april naar de plantenmarkt bij WVT, Talinglaan 10 in Bilthoven! Zoals elk jaar houden we, Groei & Bloei, onze traditionele plantjesmarkt samen met WVT. Op de markt verkopen we biologische eenjarige planten, opgekweekt door de leerlingen van het Seyster College. Plantjes opgekweekt zonder hulpmiddelen om ze bijvoorbeeld snel in bloei te trekken en ja dat merk je. Deze plantjes zijn krachtiger en gezonder en later in het seizoen bloeien ze zoals altijd uitbundig.

Naast deze eenjarige planten bieden de leden van onze G&B afdeling een grote variëteit aan van door hen zelf opgekweekte planten, die u voor een klein prijsje kunt kopen. Ook zijn er stands van Agnes Kruiden/Tuinderij Eyckenstein, Maria Kalisvaart met o.a. jam, Stichting Serpa met eigen producten en de Gemeente de Bilt.

De Gemeente de Bilt  herhaalt de succesvolle actie Tegel Wippen van vorig jaar. Zo kunt u weer gewipte tuintegels inleveren voor een plant, en niet zo maar een plant maar een heuvelrug plant. Zo wordt de gemeente elk jaar wat groener,

Dus doe mee en komt op

20 april naar WVT, Talinglaan 10 Bilthoven 

Tussen 11.00 uur en 14.00 uur bent u welkom maar op=op!