Schuif aan bij Wijkgeluk en optredens van DE CLUB bij het Lichtruim

donderdag 18 april 2024 15:00 tot 16:30

Kom op donderdag 18 april tussen 15:00 en 16:30 u naar het plein voor het Lichtruim. Hier zijn presentaties van DE CLUB, daarna is er WIjKGELUK, een buurtfeestje waar je buurtgenoten ontmoet met (gratis) hapjes en live muziek. Het hele jaar door komen kinderen uit de buurt, 2x per week na schooltijd bij elkaar om lekker te bewegen met de buurtsportcoaches of mee te doen aan kunstworkshops. Op 18 april zijn er uitvoeringen! Alle mensen die in de buurt wonen en werken zijn uitgenodigd om naar de optredens te komen kijken. Deze keer maken we er een klein buurtfeestje van: er is van alles te doen, er wordt geknutseld. o.l.v. de cultuurcoach, spelletjes spelen met buurtsportcoaches, met er zijn versgebakken (gratis) pannenkoeken en spetterende live muziek. Ondernemers in de buurt zijn van harte uitgenodigd om mede-ondernemers informeel te ontmoeten, als bij een Open Coffee. Kortom, er is een hoop gezelligheid, kom langs, iedereen is welkom.

Wijkgeluk is een initiatief van St Samen voor De Bilt, KunstenhuisIdea, MENS en de gemeente De Bilt.