Wijkgeluk met optredens van DE CLUB

maandag 15 april 2024 14:45 tot 16:30

Kom op maandag 15 april tussen 15:00 u en 16:30 u naar het Cruijff Court bij de Aeolusweg. Hier zijn presentaties van DE CLUB, daarna is er WIjKGELUK, een buurtfeestje waar je buurtgenoten ontmoet met (gratis) hapjes en live muziek. Het hele jaar door komen kinderen uit la Plata, 2x per week na school bij elkaar om lekker te bewegen met de buurtsportcoaches of mee te doen aan kunstworkshops. Op 15 april zijn er uitvoeringen! Alle mensen die in de buurt wonen en werken zijn uitgenodigd om naar de optredens te komen kijken. Deze keer maken we er een klein buurtfeestje van: er is van alles te doen, er wordt geknutseld. o.l.v. de cultuurcoach, spelletjes spelen met buurtsportcoaches, er zijn versgebakken (gratis) pannenkoeken en live muziek en energieoaches zijn aanwezig om mee te denken over huisisoleren. Ondernemers in de buurt zijn van harte uitgenodigd om mede-ondernemers informeel te ontmoeten, als bij een Open Coffee. Kortom, kom langs, iedereen is welkom.