Afbeelding
Foto: Huib Suurmond

Soefidienst van Soeficentrum Regio Utrecht

zondag 24 september 2023 11:00 tot 12:00

Op zondag 24 september om 11.00 uur organiseert Soeficentrum Regio Utrecht een soefidienst. Deze vindt plaats in Huize Het Oosten (ingang Jan Steenlaan 25).  Het onderwerp is “In verbinding met de Ene”. Spreker: Gert van der Zande.

Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies en heeft aandacht voor de gewone handelingen van alledag, waarmee je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven kunt toevoegen. Soefi’s laten zich daarbij inspireren door o.a. muziek, poëzie en dans.

In deze dienst lezen we tekstfragmenten uit de grote wereldreligies, en wisselen spreken, stilte en muziek elkaar af. Toegang vrij, vrijwillige bijdrage bij de uitgang. Na afloop  koffie/thee. Meer informatie op en op www.soeficentrumutrecht.nl. Op de homepage vind je ook de meest recente nieuwsbrief met daarin de teksten die we zullen lezen.