Inspirerend kopje koffie bij Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 7 juni 2023 10:00 tot 11:30

Op woensdag 7 juni komt Damiët van Stek van fermevrede bij Mama Lokaal op de koffie. Zij zal (terwijl de kinderen lekker spelen of op schoot zitten) het onderwerp ‘omgaan met driftbuien’ centraal zetten. Waarom hebben kinderen driftbuien en vooral: hoe ga je ermee om? Damiët begeleidt moeders naar ouderschap vanuit vertrouwen, verbinding en plezier. Ze werkt onder andere met Aware Parenting (Aletha Solter) en Mindfulness en neemt daarin haar rijke ervaring als coach, trainer en gezinshulpverlener mee. Er zal volop ruimte zijn om vragen te stellen en er is gelegenheid om tips en ervaringen uit te wisselen.

Over Mama Lokaal

Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. We starten de ochtend met een voorleeskwartiertje voor kinderen van 2-4 jaar.

Meer info:

debilt.ouderslokaal.nl

https://debilt.ouderslokaal.nl/event/inspirerend-kopje-koffie-omgaan-met-driftbuien%C2%B4-bij-mama-lokaal-bilthoven

Deelname is gratis

Locatie: Bibliotheek Bilthoven