Uitnodiging filmavond Demain
Uitnodiging filmavond Demain Foto: Film Demain

Overal ter wereld bestaan er oplossingen - filmavond met werkgroep Circulair De Bilt

dinsdag 6 juni 2023 19:30 tot 21:30

Filmavond Demain in Jagtlust, Bilthoven

Hoe zou  de wereld van morgen eruit kunnen zien? In deze prachtige Franse film met Nederlandse ondertiteling gaan Cyril Dion en Mélanie Laurent naar tien landen om pioniers te ontmoeten. Ze werpen een blik op hoe de wereld van morgen er zou kunnen uitzien en gaan op zoek naar oplossingen voor ecologische, economische en sociale crisissen…

We bekijken delen van deze film en gaan daarover met elkaar in gesprek met vragen als:  Zijn de voorbeelden uit de film ook geschikt voor Nederland? Wat vind je het belangrijkste dat moet veranderen? Waar kun je zelf mee aan de slag gaan? Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Ben je benieuwd, schrijf je dan snel in door een mail sturen aan: werkgroepCE@gmail.com

Deze filmavond wordt georganiseerd door Werkgroep Circulaire Economie De Bilt bestaande uit een groep vrijwilligers die bewoners van de gemeente Bilt willen inspireren en activeren rondom bewust en duurzaam consumeren. 

Datum:     dinsdag 6 juni, 19.30-21.30uur (inloop vanaf 19.15 uur en na afloop borrel)

Locatie:     Jagtlust (gemeentehuis)  Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven

Kosten:     gratis, donatie wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken

Aanmelden:     werkgroepCE@gmail.com