Afbeelding
Foto: KunstenHuis Idea

Lachen met de Kraan open!

dinsdag 6 juni 2023 20:30 tot 16:41

Op 6 juni 2023 om 20.30 uur spelen in de Theaterzaal van Het Lichtruim in De Bilt cursisten van de cursus Cabaret. Zes cabaretiers in de dop zijn in slechts een aantal maanden klaargestoomd voor het spelen van een solo. Ze zijn aan de slag gegaan met hun theatrale personage, hun verbazing, boosheid en eigen lief en leed. Jesse heeft duizend hobby’s die hij niet afmaakt, Joska doet een schokkende ontdekking over zichzelf, Tom neemt het op voor #GeorgeClooney, Renske weet het soms even niet, Sven is woedend over paprika’s en Cori… nou… jullie gaan Cori leren kennen! Laat je meevoeren door deze zes frisse spelers en geniet van hun gloednieuwe, openhartige, kwetsbare, hilarische solo’s tijdens ‘Lachen met de Kraan open!’

Bestel je gratis tickets via kunstenhuisidea.nl/theater.