Filmavond Demain in Jagtlust

dinsdag 6 juni 2023 19:30 tot 21:30

Hoe zou de wereld van morgen eruit kunnen zien? In deze prachtige Franse film met Nederlandse ondertiteling gaan Cyril Dion en Mélanie Laurent naar tien landen om pioniers te ontmoeten. Ze werpen een blik op hoe de wereld van morgen er zou kunnen uitzien en gaan op zoek naar oplossingen voor ecologische, economische en sociale crisissen.

Deze filmavond op dinsdag 6 juni van 19.30 tot 21.30 uur op Jagtlust, Soestdijkseweg Zuid 173 in Bilthoven, wordt georganiseerd door Werkgroep Circulaire Economie De Bilt; een groep vrijwilligers die inwoners van de gemeente Bilt wil inspireren en activeren rondom bewust en duurzaam consumeren. Er worden delen van de film bekeken en naar aanleiding daarvan komen vragen aan bod zoals: Zijn de voorbeelden uit de film ook geschikt voor Nederland? Wat vind je het belangrijkste dat moet veranderen? Waar kun je zelf mee aan de slag gaan? 

Na afloop is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. De toegang is gratis. Aanmelden kan via email werkgroepCE@gmail.com