Zoom workshop Wat nu? Meer veerkracht voor jou

donderdag 15 juni 2023 20:00 tot 21:30

Ouders Lokaal organiseert 15 juni de zoom workshop Wat nu? Meer veerkracht voor jou.

Wat Nu?! heeft als doel om meer Veerkracht en positiviteit te krijgen binnen het gezin. Zodat jij als ouder kiest, weer de regie hebt en in beweging komt. Je hoeft het voorbeeld niet te geven, je hoeft het alleen te zijn. Natuurlijk kan je donderdagavond 15 juni ook gaan netflixen (is ook heel fijn) maar je kan ook met een kop thee inzoomen bij ons. 

Vera Hagen wil tijdens deze online workshop haar kennis en ervaring (rots en water, ouder en kindercoaching) delen met jou. Misschien zit jij er middenin. De zorg voor je kinderen, je werk, je partner, je familie en o ja ook nog zorgen voor jezelf. Of het gaat best goed en wil je gewoon wat afleiding en iets nieuws leren. Ook helemaal goed! De zoomsessies gaan over IK. JijZelf dus. 

We willen ook graag weten welke gouden tip jij hebt om de kinderen bezig te houden of om jezelf genoeg tijd te geven. We zijn benieuwd! Vera schrijft vanuit eigen ervaring: “Het zijn soms onrustige en lange dagen, werken, huishouden, je kinderen op tijd naar bed, ‘s ochtends op tijd weg, wegbrengen naar school, naar je eigen werk, je sociale leven, financiën op de rit, en o ja ook nog iets voor jeZelf doen”. Zorgen dat alles geregeld wordt, kortom de hele dag ‘aan’ staan. Hoe kan je je angst en zorgen omzetten in vertrouwen en positiviteit, zodat je weer energie krijgt. Herken jij dit ook? Tijdens deze ‘zoom’ workshop zullen deze vragen centraal staan. Vera zal handvatten aanreiken en je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer veerkracht en balans in je gezinsleven tijdens je drukke sociale-werk- en gezinssituatie. 

Meer info:

debilt@ouderslokaal.nl

Deelname is gratis na aanmelding via

https://debilt.ouderslokaal.nl/event/zoom-workshop-wat-nu-meer-veerkracht-voor-jou