Openavond Vrijmetselaarsloge de Unie van Utrecht

dinsdag 13 juni 2023 19:30 tot 22:00

STAP OVER DE DREMPEL

DINSDAGAVOND 13 JUNI 2023 | OPEN AVOND VOOR BELANGSTELLENDEN

Op dinsdagavond 13 juni 2023 houdt de vrijmetselaarsloge “De Unie van Utrecht” in Bilthoven een voorlichtingsavond over de vrijmetselarij.

De vrijmetselaars van loge De Unie van Utrecht in Bilthoven willen belangstellenden kennis laten maken met hun vrijmetselaarsloge.

Vrijmetselarij is geen godsdienst, geen ideologie of levensbeschouwing.

Het is een levenshouding.

Wij zoeken naar de verdieping van ons bestaan en naar manieren om, beginnend bij onszelf, een betere wereld te creëren. Wie vrijdenkt, wil anderen tegenkomen die óók vrijdenken. Je wilt niet andermans opinie opgelegd krijgen.

Geen dogma’s.

Jij zoekt jouw eigen route door het leven. Jij zoekt een plek waar mensen naar elkaar luisteren.

Periodiek houden wij een (open) avond voor belangstellenden. Iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in de vrijmetselarij is van harte welkom.

De leden van de vrijmetselaarsloge De Unie van Utrecht uit Bilthoven nodigen u uit om kennis te maken met de manier waarop wij met elkaar van gedachten wisselen naar aanleiding van de lezing. Wij noemen dat compareren. U kunt vervolgens vragen stellen die u altijd al aan een vrijmetselaar hebt willen stellen.

De avond begint om 20.00 uur en de deur is open vanaf 19:30 uur en is toegankelijk voor mannen, die zich serieus interesseren voor vrijmetselarij.

Er wordt geen entree geheven want we beschouwen u als onze gast.

Adres: Grote Tuinzaal van Huize Het Oosten | Rubenslaan 1 in Bilthoven.