Op de foto van links naar rechts: Irene Hendrix,  Betty Koudenburg, Mark Koot, John Nagtegaal, Gerard Vogel en Wil Roelofsen
Op de foto van links naar rechts: Irene Hendrix, Betty Koudenburg, Mark Koot, John Nagtegaal, Gerard Vogel en Wil Roelofsen Foto: Bart van Zijl

A.S. Streetband in nieuwe samenstelling in Pomp 41

zondag 11 juni 2023 13:00 tot 16:00

‘Plezier en kwaliteit is gebleven’.

De A.S. Streetband knalt door. De Biltse popcoverband gaat verder in een nieuwe formatie en het eerste try-out concert is inmiddels gepland. Nadat begin 2023 enkele bandleden een andere weg inslagen, zocht bassist  Wil Roelofsen naar versterking. En of hij die vond! De Biltse band gaat voorlopig onder dezelfde naam verder, maar nu dus met nieuwe bandleden. 

Naast vaste krachten jazz pianist Gerard Vogel en multibassist/zanger Wil Roelofsen zijn Merseybeat gitarist Mark Koot (fysiotherapeut in De Bilt) en slagwerker John Nagtegaal, opvallende door zijn supercompacte drumstel, toegetreden. John speelde eerder op invalbasis met de A.S. Streetband een aantal concerten mee. Als Goddelijk geschenk zijn ervaren zangeressen Betty Koudenburg en Irene Hendrix als zingende engelen uit de Hemel op de band nedergedaald, waardoor vocale harmonieën gewaarborgd zijn.  Met deze combinatie aan verschillende stijlen valt een bijzonder muzikaal puzzeltje op z’n plaats. Wil Roelofsen: “De eerste keer met z’n allen in de repetitieruimte voelde het meteen goed. We konden vrijwel direct aftikken en gaan”! Tot nu toe heeft de band slechts vier keer gerepeteerd. 

Ben je benieuwd hoe dit samen klinkt? Kom dan genieten van het eerste try-out concert van de vernieuwde A.S, Streetband op 11 juni a.s. tussen 15.00-16.00 uur bij Pomp 41, Dorpsstraat 41 De Bilt. Op 11 juni a.s. speelt de DBband van 13.00-14.30 uur voorafgaande aan de A.S. Streetband. 

Toegang tot concerten van beide bands is gratis, en er mag gedanst worden!