Afbeelding
Foto: Huib Suurmond

Soefidienst Soeficentrum Regio Utrecht

zondag 28 mei 2023 11:00 t/m 12:00

Op zondag 28 mei om 11.00 uur organiseert Soeficentrum Regio Utrecht een soefidienst. Deze vindt plaats in Huize Het oosten (ingang Jan Steenlaan 25)  Het onderwerp is “Wijsheid”. Spreker: Jamila Betten.

Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies en heeft aandacht voor de gewone handelingen van alledag, waarmee je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven kunt toevoegen. Soefi’s laten zich daarbij inspireren door o.a. muziek, poëzie en dans.

In deze dienst lezen we tekstfragmenten uit de grote wereldreligies, en wisselen spreken, stilte en muziek elkaar af. Toegang vrij, vrijwillige bijdrage bij de uitgang. Na afloop  koffie/thee. Meer informatie op en op www.soeficentrumutrecht.nl. Op de homepage vind je ook de meest recente nieuwsbrief met daarin de teksten die we zullen lezen.