Een van de silhouetten naar het verhaal van een inwoner
Een van de silhouetten naar het verhaal van een inwoner Foto: door D.Donders

Tentoonstelling “Ik heb het gevoel dat ik vastzit” in de bibliotheek

donderdag 11 mei 2023 8:30 tot dinsdag 20 juni 17:30

In Bibliotheek Bilthoven is een expositie te zien van de resultaten van het onderzoek wat de gemeente De Bilt heeft laten uitvoeren naar de gaten en knelpunten in de dienstverlening in De Bilt. Er is gesproken met bewoners in kwetsbare posities en met professionals. De expositie is opgebouwd uit twee onderdelen. Er staan negen silhouetten bedrukt met een foto opgesteld. Ieder silhouet staat voor een inwoner met zijn of haar verhaal. Ernaast is een greep uit het leven van die inwoner te lezen met uitleg over het bijpassende beeld. In deze verhalen worden een aantal knelpunten in de dienstverlening gelijk duidelijk. In het tweede deel worden die knelpunten gevisualiseerd en uitgelegd mbv geluidsfragmenten( via een QR code te beluisteren) en tekst. De tentoonstelling is te bezoeken tijdens openingstijden van de bibliotheek.