Workshop ‘Help!, Waarom werkt mijn kind niet mee?’

dinsdag 4 april 2023 20:00 t/m 22:00

Dinsdagavond 4 april organiseert Ouders Lokaal een interactieve workshop voor ouders van kinderen in de leeftijd van 2 - 12 jaar. 

“Kunnen ze niet gewoon voor één keertje meewerken?”

Zuchtend buig je voorover om de rits dicht te doen van de jas van de jongste. Ondertussen zakt je tas van je schouder en valt met een klap op de grond.Als je kinderen nou gewoon een beetje mee zouden werken, dan zou de ochtend een stuk relaxter verlopen. Maar nu is er gedoe met aankleden, met tandenpoetsen en het ontbijt schiet ook niet echt op. 

In de avond is het al niet veel beter. Wanneer je ze naar bed wilt brengen, begint het festijn. Ze willen niet stoppen met spelen, ze gaan met elkaar klieren en het enige wat lijkt te werken is boos worden.En dat is precies wat je niet wil, dat je boos moet worden om je kinderen te laten meewerken. Je wil juist dat het gezelliger wordt in huis.

In deze workshop krijg je antwoord op de vraag: hoe zorg je op een fijne manier dat je kinderen meewerken als je ze iets vraagt. 

Deelname is gratis na aanmelding via debilt.ouderslokaal.nl

https://debilt.ouderslokaal.nl/event/workshop-help-waarom-werkt-mijn-kind-niet-mee

Meer info: debilt@ouderslokaal.nl