Afbeelding
Foto: Filmfragment

Filmavond the father: papa moet weg. Toch?

vrijdag 31 maart 2023 19:00 t/m 21:30

Op vrijdagavond 31 maart bekijken we in de serre de film ‘The Father’. De dementerende hoofdpersoon is Anthony. Hij woont bij zijn dochter Anne in een smaakvol en comfortabel appartement in Londen. Anne staat voor een groot dilemma: ze weet dat ze niet langer in staat is haar vader de hulp te bieden die hij nodig heeft. En ze weet dat er een moment komt dat ze voor zichzelf en haar eigen gemoedsrust moet kiezen. Maar hoe laat je je eigen vader los als hij zich in paniek steeds meer aan je vastklampt? Zelfs wanneer hij je amper meer herkent? Het is een aangrijpende en heftige film met twee subliem spelende acteurs (Anthony Hopkins en Olivia Colman). De film duurt lang en daarom beginnen we de avond om 19.00 uur. Na afloop is er zo doende alle gelegenheid om na te praten en eventueel te delen wat deze film bij je oproept onder het genot van een hapje en een drankje.

Namens de commissie inspireren: Harold Oechies en Ellen Kieviet

Locatie: Centrumkerk Bilthoven, Julianalaan 42