Afbeelding
Foto: Huib Suurmond

Soefidienst Soeficentrum Regio Utrecht

zondag 26 maart 2023 11:00 t/m 12:00

Op zondag 26 maart van  11.00-12.00 uur organiseert Soeficentrum Regio Utrecht in de vrijmetselaarsruimte van Huize het Oosten (ingang Jan Steenlaan 25) een soefidienst. De spreker is Rahma Lieftink en het onderwerp is:  ’Als we ons hart openen voor het Licht, dan vinden we de weg terug naar Huis.’

Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies en heeft aandacht voor de gewone handelingen van alledag, waarmee je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven kunt toevoegen. Soefi’s laten zich daarbij inspireren door o.a. muziek, poëzie en dans.

In deze dienst wisselen spreken, stilte en muziek elkaar af. We lezen tekstfragmenten uit de grote wereldreligies, die een plek krijgen in de toespraak. Toegang vrij, collecte achteraf, napraten met een kopje koffie of thee.

Meer informatie: www.soeficentrumutrecht.nl