nrs. 21 en 22 van de nieuwe QR-route van museum Vredegoed
nrs. 21 en 22 van de nieuwe QR-route van museum Vredegoed Foto: Vredegoed

QR-route van museum Vredegoed

zaterdag 25 maart 2023 10:00 tot zaterdag 28 oktober 17:00

In onze directe omgeving zijn vele fraaie routes te bekijken, te voet of per fiets.

Een heel recente is de QR-code route van Museum Vredegoed te Tienhoven.

Terwijl ik dit schrijf, 21 maart 2023, ziet het ernaar uit dat deze uiterst bezienswaardige route op de openingsdag van Vredegoed, 25 maart, Lammetjesdag! afgerond zal zijn, geheel volgens planning (alle lof voor de mannen van de Klusgroep van het museum!).

Het was een  pittige klus, waarover goed is nagedacht en waarover het nodige advies is ingewonnen.

De QR-code, wie kent hem intussen niet. Via uw smartphone krijgt u toegang tot informatie over 23 bezienswaardige plekken in Tienhoven en Oud-Maarsseveen. Theo Schouten, zeer betrokken  bij het museum Vredegoed en gezegend met een schat aan kennis van dit gebied, heeft het bestuur van VG geadviseerd bij hun keuzes.

In het museum zelf treft u intussen ook QR-bordjes aan, niet met de bedoeling onze gewaardeerde rondleiders en gastontvangers te vervangen, maar ter aanvulling van….en/en dus. Hierbij een voorproefje…2 QR-bordjes – van de 23 – die intussen gerealiseerd zijn

Als u de volledige route bekijkt, wordt u op een eigentijdse manier wijzer van de rijke geschiedenis van Tienhoven e.o.

Heuvellaan 7

3612 BA Tienhoven/Oud-Maarsseveen

www.vredegoed.nl

www.facebook.com/pareltjevandevechtstreek