Afbeelding
Foto: t.bolks

Lentefair bij d’Amandelboom

zaterdag 25 maart 2023 10:00 t/m 13:00

Lentefair bij d’Amandelboom

Op 25 maart is er een lentefair bij het woonzorgcentrum d’Amandelboom.  In de recreatiezaal is er van 10.00 tot 13.00 uur een markt waar u zelfgemaakte, nieuwe of tweedehands cadeautjes kunt kopen. Er is een plantjeskraam en een Hollandse snoepkraam. Bij de koffie zijn heerlijke gevulde koeken te koop. Bent u nieuwsgierig hoe het woonzorgcentrum er uitziet? Tijdens de rondleiding kunt u een appartement zien. De medewerkers werken er met veel plezier en willen graag nieuwe collega’s begroeten. Zij kunnen informatie geven over betaalde en niet betaalde vacatures. We zoeken momenteel vrijwilligers die gezellig koffie of thee willen schenken, een praatje willen maken, of willen wandelen of fietsen met bewoners. Voor de tuin en de dieren zoeken we een tuinman en dierenverzorger. U bent welkom bij d’Amandelboom, Noord Houdringelaan 82, in Bilthoven