Spelletjesochtend bij Mama Lokaal Bilthoven
Spelletjesochtend bij Mama Lokaal Bilthoven Foto:

Spelletjesochtend bij Mama Lokaal Bilthoven

woensdag 28 september 2022 10:00 t/m 11:30

Kom deze ochtend gezellig op de koffie met je kind(eren) en ontmoet andere ouders in een ontspannen, vrijblijvende setting. Kinderen kunnen met elkaar spelen met speelgoed uit de speelgoedkist en ouders kunnen met elkaar kletsen over dynamiek van het opvoeden. Kom je gezellig met je kleine?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. We starten de ochtend met een voorleeskwartiertje voor kinderen van 2-4 jaar.

Voor meer activiteiten en informatie zie onze website: debilt.ouderslokaal.nl