Open avond Soeficentrum: Luisteren naar de natuur
Open avond Soeficentrum: Luisteren naar de natuur Foto: Huib Suurmond

Open avond Soeficentrum: Luisteren naar de natuur

woensdag 28 september 2022 20:00 t/m 22:00

Op woensdag 28 september om 20:00 uur organiseert Soeficentrum Regio Utrecht een open avond in de Appelhofzaal in Huize het Oosten (Jan van Eijcklaan 280-410). Het thema voor dit seizoen is: ‘Het heilige boek van de natuur’. Iedereen is welkom! Na afloop gelegenheid voor napraten. Breng zelf je waterflesje mee.

‘Het heilig boek van de natuur’ is gebaseerd op de 3e soefi-gedachte: ‘Er is één heilig boek, het geheiligd manuscript van de natuur, het enige geschrift dat de lezer kan verlichten.’ Bij de natuur gaat het om mineralen, planten, dieren én mensen. Op 28 september verdiepen we ons in het ‘Luisteren naar de natuur.’ Alleen door te luisteren naar en ons open te stellen voor de natuur en ervan te willen leren, kunnen wij groeien in liefde en compassie.