zoom workshop Cirkel van invloed
zoom workshop Cirkel van invloed Foto:

Zoom workshop Cirkel van invloed

dinsdag 30 augustus 2022 20:00 t/m 21:30

“De cirkel van invloed”

Het succesvolle boek “De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephen Covey is een wereldwijde bestseller. Zijn zoon Sean Covey heeft gebaseerd op dit gedachtengoed een boek geschreven voor kinderen. Daarin vertelt hij over zeven gewoonten die ervoor kunnen zorgen dat kinderen lekkerder in hun vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen.

De zeven gewoonten zijn onderverdeeld in drie delen: begin bij jezelf, werk daarna goed samen en zorg goed voor jezelf. Universele principes als verantwoordelijkheid nemen, plannen, respect, samenwerking en evenwicht komen terug in de gewoonten. Deze principes zijn vandaag de dag harder nodig dan ooit.

Door als ouder en kind kennis te hebben van de zeven eigenschappen creëer je een gemeenschappelijke taal. Het is heel handig om te kunnen zeggen: “Laten we een win-win oplossing zoeken” en iedereen begrijpt precies wat je bedoelt.

Wil jij je kind begeleiden naar meer zelfvertrouwen en verantwoordelijkheid, volg dan de online workshop “Cirkel van invloed”:

* Leer de zeven gewoonten om je kind lekkerder in zijn vel te laten zitten
* Ontdek de cirkel van invloed en hoe je dit aan je kind kunt uitleggen
* Laat je inspireren door handige vragen hoe je het gesprek met je kind kunt aangaan
* Ontmoet andere ouders en leer van elkaar door ervaringen uit te wisselen
* Pak de kans om je vragen rondom dit onderwerp te stellen.

Ouders voor Ouders
De workshop wordt begeleid door Linda van Valkenhoef. Zij is moeder van twee kinderen (2013, 2016) en is leiderschapscoach (NOBCO geregistreerd). Naast haar baan als in-house leiderschapscoach, heeft ze haar eigen coachpraktijk. Haar doel is om ouders te helpen op een constructievere manier naar situaties te kijken, waardoor ze meer impact kunnen maken in de opvoeding, maar ook in de rest van hun leven. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen.

Deelname en aanmelden
De zoom workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de basisschool leeftijd. Deelname is gratis na aanmelding via de website: debilt.ouderslokaal.nl

Locatie