Afbeelding
Foto:

Gratis generale repetitie jubileumconcert Oudemuziekkoor Bosch en Duin

vrijdag 1 juli 2022 20:30 t/m 21:30

Het Oudemuziekkoor Bosch en Duin viert na twee jaar uitstel alsnog zijn eerste lustrum, beginnend met een gratis openbare generale repetitie op 1 juli 2022 om 20.30 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk in Bilthoven.

U hoort werken van o.a. Bach, Buxtehude en Morley. Bovendien hebben dirigent Robert van der Vinne en verhalenverteller/schrijfster Imke Abbas Purcells kameropera herschreven tot een ingekorte maar niet minder hartstochtelijke versie van de liefde tussen Dido en Aeneas. Mezzosopraan Lieke Coenraad neemt als Dido u mee in deze gezongen en gesproken persoonlijke vertelling. Koor en soliste worden begeleid door een barokensemble dat is samengesteld door de gelauwerde Mimi Mitchell. 

Meer informatie https://oudemuziekkoorboschenduin.nl/

Locatie