De laatste wintermarkt was nog op de oude locatie aan de Dorpsstraat in De Bilt
De laatste wintermarkt was nog op de oude locatie aan de Dorpsstraat in De Bilt Foto: Biltse Streekmarkt

Biltse Streekmarkt in winterse sfeer

vrijdag 9 december 2022 15:00 t/m 19:00

Voor het eerst is er een winter-editie van de Biltse Streekmarkt. De afgelopen jaren ging deze door corona meermaals niet door. Volgende week is het dan eindelijk zover. De wintermarkt is anders dan de andere markten. Hoewel het een heel mooi najaar was is het oogstseizoen nu wel echt voorbij. Er is daarom weinig groente op de markt maar zeker veel lekker fruit. Hierdoor is er des te meer ruimte voor heerlijke hapjes en mooie, duurzame kadootjes. Het is weer gelukt nieuwe ondernemers op de markt te hebben. Laat je verrassen door de producten van Pot van Lou of Crazy Carrots. Of kijk eens naar de glazen kerststerren van Kunst en Licht uit De Bilt. Heb je het koud? Neem een lekkere warme chocolademelk, hul je in kleding van oude dekens of smul van de vers gebakken oliebollen. Naast veel nieuws kun je op de markt ook weer terecht voor koffie, thee, kruiden, kaas, eieren, fruit, vlees, brood, olijfolie en bonbons. De kinderen kunnen aan de slag met papier om kerstversiering te maken.

De vele lichtjes, vuurtjes en muziek van het Bilthovense koor K’zz voice zullen de markt de winterse sfeer geven. Kom proeven van al het lekkers en doe direct ook je kerstinkopen.

De Biltse Streekmarkt is er weer op vrijdag 9 december van 15:00 tot 19:00 uur bij kinderboerderij De Schaapskooi in Bilthoven.