Een gratis taxatie kan voor prettige verrassingen zorgen!
Een gratis taxatie kan voor prettige verrassingen zorgen! Foto: HAE

Gratis taxatiedag in Bilthoven

dinsdag 13 december 2022 12:00 t/m 16:00

Gratis taxatiedag voor munten, goud, zilver en oud porselein in Bilthoven op 13 december

Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moeten we die oude porseleinen vaas eens laten taxeren? Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, gouden sieraden, oud zilver of porselein. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Bilthoven een GRATIS TAXATIEDAG op dinsdag 13 december. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in eetcafé Van Miltenburg, Oude Brandenburgerweg 32, Bilthoven. Kom langs op deze gezellige dag en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

Voor meer inlichtingen: 030-6063944.