Leeuwenhart o.l.v. Sjoerd Jansen
Leeuwenhart o.l.v. Sjoerd Jansen Foto: Leeuwenhart

Zand en zang: close-harmony en zandkunst in het Lichtruim

zaterdag 10 december 2022 20:00 t/m 22:30

Koor Leeuwenhart en zandtekenaar Rick bieden lichtpuntjes tijdens de donkere dagen voor kerst! Laat je opbeuren, troosten en bijschijnen tijdens het concert “De Verlichting”.

In donkere en verwarrende tijden zoeken mensen verlichting. In deze muziektheatershow brengt Leeuwenhart liedjes en verhalen over verlichting in alle soorten en maten. De vertellingen en de muziek worden omlijst met live-tekeningen van een zandkunstenaar.

De 18 zangers en zangeressen van Leeuwenhart zingen 5 stemmige Nederlandstalige close-harmony: oorspronkelijk Nederlandstalige liedjes, maar ook verrassende vertalingen. Laat je hart verlichten door ‘Zing’ (‘Smile’ van Charlie Chaplin), ervaar hoe echte kunst geboren wordt in ‘Alleen uit Leed’ (Annie M.G. Schmidt), voel de last van je schouders glijden door de acceptatie van het ouder worden in ‘De Aftakeling’ (The Supremes) en laat je troost bieden in ‘Vriendschap’ (The Real Group).

Zand en zang: genoeg te beleven! 

Kom je ook?

Zaterdag 10 december 

15.00 en 20.00 

Theater Het Lichtruim

Planetenplein 2

3721 LH Bilthoven

Tickets: www.koorleeuwenhart.nl