logo
logo Foto: Stichting Lift

Workshop Lift je Leven

vrijdag 7 oktober 2022 9:30 t/m 12:00

In de Week van de Duurzaamheid kan je kennis maken met het actieprogramma ‘Lift je leven’, goed met Geld, Groen en Gezondheid. Ben jij nieuwsgierig naar een duurzame leefstijl waarmee je ook nog eens geld bespaart? Maak dan kennis met het actieprogramma Lift je Leven. In deze workshop proef je iets van onze werkwijze en ga je gegarandeerd met een aantal duurzame, slimme tips naar huis. Goed met geld, goed met groen en goed met gezondheid is ons motto. Deelname is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via liftjelevendebilt@gmail.nl

De workshop wordt gegeven door Annie Naber van Stichting Lift. Deze stichting stelt mensen in staat hun leefstijl duurzaam te veranderen. Juist deze tijd waarin we leven, daagt ons uit, om anders te kijken naar de wereld om ons heen. Om bewuster om te gaan met geld en om zorg en aandacht te geven aan onszelf en aan onze gezondheid.

Anderen zeggen anderen over het programma: 

“Ik las een tip over onnodige schoonmaakmiddelen. Daar kan ik wel wat mee.” 

“Ik heb geleerd dat er veel kleine dingen zijn om te veranderen. En dat alles met elkaar verweven is.” “Ik heb een boost in zelfvertrouwen gekregen.”

Deelname aan het hele programma is gratis voor alle inwoners van gemeente De Bilt. 

Wil je kennismaken met het programma meld je dan aan voor de workshop via liftjelevendebilt@gmail.com. 

Voor meer informatie neem gerust contact op met Annie Naber via de email.