Afbeelding
Foto: www.duurzaamdebilt.nl/agenda/

Doe mee aan de Veggie Challenge van de Centrumkerk en eet één week géén vlees!

vrijdag 7 oktober 2022 0:00 t/m zaterdag 15 oktober 23:59

De Veggie Challenge van de Centrumkerk: zo veel mogelijk mensen één week zonder vlees! We dagen elkaar uit om in deze Week van de Duurzaamheid volledig vegetarisch te eten. Geef u op via groenekerk@pgbilthoven.nl en deel uw ervaringen. Gaat het u gemakkelijk af of hebt u behoefte aan recepten? Zit u met vragen over gezondheid en voedzaamheid, vertel het ons via onze website of bij de informatiestand over ‘voeding’ op zaterdag 15 oktober tijdens de Duurzaamheidsmarkt van de Centrumkerk. We houden ook de stand bij: hoeveel mensen hebben zich al bij ons aangesloten en hoeveel kg CO2 en liter water besparen we daarmee samen? De uitkomst delen we op 16 oktober tijdens de kerkdienst en op onze website. Doet u mee?