kinderen
kinderen Foto: ouders lokaal

Meiden Venijn, zoom workshop

donderdag 6 oktober 2022 20:00 t/m 21:30

Meidenvenijn is een veel voorkomend probleem en gebeurt bij allerlei leeftijdscategorieën. Maar hoe kun je er het beste mee omgaan?

De ene dag zijn ze hartsvriendinnen en de andere dag haten ze elkaar. Vriendschappen tussen meisjes zijn soms complex, omdat het een spel van aantrekken en afstoten is. Waarbij jongens vaak voor de directe methode kiezen, is het bij meisjes daarnaast ook een steekspel onder water. En dat maakt het lastig voor de meisjes zelf, maar ook voor jou als ouder. 

In deze workshop leer je:

- wat meidenvenijn is

- herkennen welke rol jouw kind heeft

- wat je er samen aan kan doen

Ouders voor ouders

De zoom workshop is interactief en wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname is gratis na aanmelding via de website: debilt.ouderlokaal.nl