KKM
KKM Foto: Cindy Pisa

De Leukste Biltse 2ehands KinderKledingMarkt

zaterdag 1 oktober 2022 10:00 tot 13:00

Op zaterdag 1 oktober vind je de leukste tweedehands kinderkleding tussen 10.00 – 13.00 uur bij Landwinkel De Hooierij, Universiteitsweg 1 in De Bilt. De kinderkledingmarkt staat al jaren bij velen bekend als de juiste plek om voor je kinderen tweedehands of nieuwe najaars- en winterkleding te kopen. Altijd leuke & hippe aanwinsten voor een (h)eerlijke prijs.De Kinderkledingmarkt is een samenwerking tussen Landwinkel de Hooierij en Gewoon Pisa. In het voor- en najaar organiseren zij samen twee keer per jaar deze goed bezochte markt. Elke keer weer staan de mensen al te wachten voor de ingang om om 10 uur als eerste te kunnen gaan rondstruinen!

Een leuke markt met kraampjes strekt zich uit over het erf van de boerderij. Er is veel kinderkleding van maat 50 t/m 176 te koop maar je vindt er ook schoenen, overige kinderartikelen en (buiten)speelgoed.

Er wordt aangeraden om lekker op de fiets te komen, of parkeer je auto bij Tuincentrum Ranzijn.