Afbeelding

Internationaal gelauwerd pianiste Maya Ando in Theater Het Lichtruim

zondag 25 februari 2018 15:00 tot 16:45

Op zondag 25 februari om 15:00 uur kunt u in de prettige ambiance van Theater Het Lichtruim aan het Planetenplein in Bilthoven weer een pianoconcert op ‘concertgebouwniveau’ genieten. Ditmaal is de beurt aan gelauwerd pianiste Maya Ando.

Maya Ando is met haar 30 jaar reeds een internationaal gelauwerd pianiste. Ze won eerste prijzen bij meerdere concoursen waaronder nota bene bij het 22e Internationale Johannes Brahms Concours in Oostenrijk. In haar geboorteland Japan waren de media er vol van: flair, geestkracht en verfijning. Maya Ando verstaat de uitzonderlijke kunst muziek steeds te laten ademen. En bij het concert zal opvallen, ze is geestig en charmant, geen zee gaat haar te hoog. Haar programma omvat: Chopin, Bartók, Skrjabin, Rachmaninov en Gershwin. Deze componisten behoren tot de grootste klaviervirtuozen uit de muziekgeschiedenis.
Een klein voorproefje vindt u al in een filmpje op onze website en houd ook de facebookpagina van het Lichtruim in de gaten, waar we regelmatig extra nieuws en interessante links plaatsen.

Dit betreft het vijfde concert van een internationale pianoserie van zes. De pianoconcerten vinden steevast op de laatste zondagmiddag van de maand plaats in Theater Het Lichtruim. Entree tot 18 jaar is gratis, dus neem uw (klein)kinderen mee!
Voor info en kaarten: www.theaterhetlichtruim.nl.