Gratis workshops voor werkzoekers

vrijdag 21 april 2017 13:00

21 april is Werkcafé Live in De Bilt. Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken.

Ditmaal zijn er voor de deelnemers twee gratis workshops: gestart wordt met de workshop: Post It! van Annemieke Homan. Deze proactieve workshop heeft als doel elkaar op weg te helpen met het soms best lastige proces van netwerken en solliciteren. Daarbij maakt men gebruik van elkaars kennis en ervaring. Alle deelnemers posten één voor één een vraag in de groep, waarbij men elkaar zal voorzien van tips en adviezen.

Dress
Hierna is het tijd voor Dress For Success. Trijntje Knaapen zal vertellen wat Dress For Success kan betekenen voor werkzoekers. En passant deelt zij ook tips waarmee je voor de dag kunt komen. Want kleding maakt de man en natuurlijk ook de vrouw.

Aanmelden kan via website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl. De locatie is Mens De Bilt - Professor Doctor P.J.W. Debijeweg 1 De Bilt. De inloop is vanaf 12.30 uur en de start is om 13.00 uur. Iedereen is welkom             (Jaap Rampen)