Logo vierklank.nl
  • Alles
  • (54)
    Evenement

Nominatie Jonge Mantelzorgvrijwilligers

donderdag 8 februari 16:00 uur

Ieder jaar is er in de gemeente De Bilt op 14 maart Mathildedag. Er wordt dan stilgestaan bij het ontstaan van de gemeente De Bilt en vrijwilligers worden in het zonnetje gezet.

Er zijn in de gemeente veel vrijwilligers, die zich op bijzondere wijze geheel belangeloos inzetten voor de Biltse gemeenschap. Een comité van aanbeveling bepaalt elk jaar, op basis van nominaties, wie extra waardering verdient voor zijn of haar inzet.

Dit jaar is het thema 'Jonge mantelzorgers'. Wie kent iemand - in de leeftijd tot 25 jaar - die onbetaald een groot deel van de zorg voor een langdurig of chronisch ziek iemand op zich neemt? Kent u eventueel iemand, die ouder is dan 25, maar zich als mantelzorger op een buitengewone manier inzet, dan horen wij het (ook) graag. En wie vindt dat daar wel eens extra aandacht voor mag zijn kan die persoon nomineren.

Nomineren

U nominatie kunt u schriftelijk, met foto en/of video insturen aan mevrouw Bovée via a.bovee@debilt.nl. Nominaties, die voor maandag 19 februari binnen zijn, worden meegenomen. Het wordt op prijs gesteld vooraf over een eventuele nominatie niet (met de genomineerde) te communiceren zodat Mathildedag een echte verrassing wordt.


deel deze activiteit