Logo vierklank.nl
  • Alles
  • (45)
    Evenement

Marktdag in De Bilt

zaterdag 14 september 10:00 uur

Zaterdag 14 september wordt om klokslag 10.00 uur de Marktdag met Oldtimers 2019 in De Bilt geopend. Het evenement vindt plaats in de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk. Het geheel vindt plaats in een gemoedelijke sfeer en heeft geheel ten doel het ondersteunen van kansarme kinderen in Nicaragua en Malawi en het verbouwen van een verpleeghuis voor zeer kwetsbare ouderen in Costa Rica mogelijk maken.

Het evenement bestaat uit drie onderdelen: de Vrijetijdsbraderie, de Oldtimerdag en marktdag rond de kerk.

De markt bestaat uit een tweedehands boekenmarkt, een kledingmarkt, een rommelmarkt en een bloemenkiosk. Op terrassen kunnen bezoekers terecht voor een versnapering. De organisatie biedt verder een mooie mix tussen bedrijven, verenigingen en organisaties die hun producten willen verkopen of zichzelf willen presenteren. Inclusief de markt rond de kerk zijn er zo'n 150 kramen aanwezig.

De eigenaren van ruim 180 deelnemende oldtimers rijden in twee starts een rit door Midden-Nederland (10.30 uur en 12.30 uur). De hele dag zijn er daardoor veel oldtimers te zien op de Dorpsstraat. Bezoekers zonder oldtimer kunnen 's ochtends meerijden met Bus27 of Bus316 in een stoet van oldtimers en 's middag is er een speciale route door De Bilt.

Tot 16.30 uur is publiek van harte welkom. De toegang is gratis. Meer informatie op www.marktdagdebilt.nl   


deel deze activiteit