Logo vierklank.nl
  • Alles
  • (21)
    Evenement

Netwerkmeeting We Match K!X Works!

donderdag 20 juni 16:00 t/m 18:00 uur

Het project We ∞ Match coacht statushouders en bijstandsgerechtigden uit gemeente De Bilt om hun toekomst in gemeente De Bilt vorm te geven en jobready te worden. Hierbij zijn buddy’s, inwoners uit de gemeente, ingezet die zijn gekoppeld aan de deelnemers. Samen worden nieuwe stappen gezet op weg naar een nieuwe toekomst in De Bilt.

De derde editie van We ∞ Match is van start gegaan met een speciaal traject voor vrouwen in samenwerking met Movisie: We Match K!X Works. De afgelopen weken zijn de vrouwen aan de slag gegaan met hun talenten, hun ambitie en hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Ze zijn er klaar voor om zichzelf te laten zien aan de buitenwereld.

Op donderdag 20 juni vindt dan ook een netwerkmeeting plaats, waarbij de deelnemende vrouwen zichzelf voorstellen. Zij komen graag met andere inwoners van De Bilt in contact en willen zichzelf en hun talent laten zien. De meeting vindt plaats in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis in De Bilt en duurt van 16.00-18.00.Iedereen is van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen en kennis te maken met deze powervrouwen uit de gemeente! 

Dit project is gerealiseerd met steun van gemeente De Bilt, Movisie en het VSB-fonds. 

De netwerkmeeting bijwonen? Meld je aan bij Willeke Colenbrander: willeke@kunstenhuis.nl.  Nieuwe buddy’s die het leuk vinden om hun steentje bij te dragen aan het project zijn nog steeds welkom. Aanmelden kan eveneens via Willeke Colenbrander. 


deel deze activiteit