Logo vierklank.nl
  • Alles
  • (82)
    Evenement

Concert in Tienhoven

vrijdag 18 januari 20:15 uur

In het oude kerkje in Tienhoven verzorgt Stichting Concert in Tienhoven 3 keer per jaar concerten met klassieke muziek. In de programmering hiervan wordt geprobeerd zo veel mogelijk aan te sluiten op de visie om met name jongeren dichter bij deze muziekvorm te brengen.

Op 18 januari is er om 20.15 uur het Winterconcert Colori Ensemble. Uitvoerenden zijn (oud) studenten van diverse conservatoria. Ze wonnen individueel belangrijke prijzen, o.a. op het Prinses Christina Concours en het concours van Stichting Jong Muziektalent Nederland. Het ensemble ontleent haar naam aan de compositie Colori, in 2012 geschreven door Wim van Ligtenberg. Concerten van het Colori Ensemble zijn zeer gevarieerd, in zowel het repertoire als het afwisselende gebruik van de instrumenten. Kaarten kunnen online worden gereserveerd op www.concerttienhoven.nl

Lezersactie

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor lezers van De Vierklank. Om hiervoor in aanmerking te komen stuurt u een mail naar info@vierklank.nl met in het onderwerp 'Colori'. De winnaars ontvangen uiterlijk donderdag 17 januari bericht.


deel deze activiteit