Logo vierklank.nl
  • Alles
  • (117)
    Evenement

Kerstzang in Groenekan

woensdag 19 december 19:00 uur

De Kerstzang is op woensdag 19 december vanaf 19.00 uur in Groenekan in de Nijepoortschool in Groenekan. Het thema is: 'Want een kind is ons gegeven'; een Bijbeltekst uit Jesaja waarin de komst van Jezus wordt voorzegd.

Door de samenwerking met mensen van de Nijepoortschool, is het initiatief ontstaan om een koor van Groenekanse zangers te vormen en is er opnieuw een kinderkoor onder leiding van Frank Smit. De heer Peter van der Steeg uit Utrecht zal een korte overdenking, aansluitend bij het thema, verzorgen. Stijn Buding is koordirigent en begeleidt de samenzang.

Bekende kerstliederen zullen in de school klinken, maar ook liederen door het koor in 't Engels, Frans en Latijn. Voor een vertaling wordt gezorgd. De avond wordt besloten met de mogelijkheid de veel geprezen chocolademelk te drinken.

Op woensdag 19 december zal de deur van de school om 19.00 uur wijd open staan om u te ontvangen en zullen er mensen zijn om u een goede plaats te wijzen. Zonder twijfel belooft het een fijne avond te worden met veel Groenekans talent, waar u zeker van zult genieten. De opbrengst van de collecte is bestemd voor Het Thomashuis in Maartensdijk.      (Cor van Doesburg)


deel deze activiteit