Goede doelenrit

zondag 21 oktober 2018 10:00

Op zondag 21 oktober organiseert BMV haar jaarlijkse Goede Doelenrit. Dit is tevens de laatste rit van dit seizoen. De besteding ervan gaat naar de vereniging St. Wensambulance Utrecht.

Stichting WensAmbulance Utrecht verzorgt het liggend vervoer voor (pre)terminale en chronisch zieke patiënten naar hun WensLocatie. Dit kan een bezoek zijn aan familie, ouderlijk huis, bruiloft, begrafenis, verjaardag of bijvoorbeeld een dagje naar het strand of dierentuin. Zij verzorgen het vervoer voor kinderen en volwassenen.

Vorig jaar werd er geld ingezameld om een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een ambulance. De ambulance is er inmiddels, maar moet ook nog ingericht worden.

De deelnemers verzamelen om 10.00 op de Hessenweg 174 in De Bilt, waar een collectebus klaarstaat voor een donatie voor de stichting. Rond 10.30 uur zal er een cheque overhandigd worden aan de Stichting en daarna zullen de motorrijders vertrekken voor hun toertocht. Voor meer informatie kunt u de website Deze moet zijn www.bmvmotor.nl of bellen met Jan Verheul 06 51348650.