Muzikaal pleinfeest in Westbroek

Algemeen Activiteiten

Voor de derde keer op rij organiseert Muziekvereniging Vriendekring op zaterdag 30 juni een zomers spektakel met orkesten uit de hele regio. Dit keer mét afterparty, verzorgd door coverband The Rivals.

Het feest begint om 16.45 uur en duurt tot 's avonds laat. Locatie is het plein naast het Dorpshuis in Westbroek, waar de tap is aangesloten en een foodtruck staat met patat en snacks.

Taptoeshow
De aftrap wordt 's middags verzorgd door organisator Muziekvereniging Vriendenkring en al snel opgevolgd door tal van collega slagwerkgroepen, blaasorkesten, steelbands en een zangduo. Om 21.00 uur is er een intermezzo op het veld van korfbalvereniging DOS. Daar is dan een heuse Taptoeshow van het Nederlands Brandweerorkest uit Bilthoven. Om 21.30 uur is iedereen weer welkom terug op het plein, waar het podium wordt overgenomen door The Rivals: vier jonge gasten die al aardig naam maken en twee uur lang classic hits gaan spelen.

Deelnemers
Iedereen is zaterdag 30 juni van harte welkom op het plein aan de Prinses Christinastraat 2 in Westbroek. De toegang is gratis, maar een kleine bijdrage wordt gewaardeerd. Donateur worden van Muziekvereniging Vriendenkring is natuurlijk ook mogelijk. De opbrengst van de foodtruck - gesponsord door Vink Witgoed - komt eveneens ten goede aan de muzikale vrienden, die al 96 jaar bij elkaar zijn.

Deelnemende bands zijn: slagwerkgroep Oud over, Ons Genoegen Montfoort, Music for All, The Dreams, Erica Austerlitz, steelband Tavenu De Kwakel, De Vechtbloazers, Nederlands Brandweerorkest én The Rivals!